dimarts, 30 d’octubre del 2018

Clínica Corachan




Clínica Corachan va ser fundada el 19 de maig de 1921 a la seva actual ubicació pel Dr. Manuel Corachan García, eminent cirurgià i prolífic docent.
L'edifici original va ser una torre al barri de Sarrià que encara avui es conserva i que forma part de la clínica actual, en l'ala oest de l'edifici Corachan 1.
Al llarg de la seva història, la institució ha realitzat diverses ampliacions, la més important en 2014, amb la construcció d'un nou edifici totalment integrat a la resta del complex sanitari, que incorpora instal·lacions d'avantguarda, nous quiròfans integrats d'alta tecnologia, una nova i completa àrea obstètrica, un nou servei d'urgències, noves habitacions, noves places de pàrquing, una nova ressonància magnètica d'alta gamma i molts serveis més.
Actualment, el complex sanitari ocupa una superfície total de 40.000 m2 en el qual treballen directament o indirectament més de 1.200 professionals i col·laboradors.
Des dels seus inicis, la Clínica Corachan ha estat estretament vinculada al progrés i al desenvolupament de la sanitat catalana, comptant amb il·lustres representants de la seva professió mèdica i havent adquirit un fort arrelament i un posicionament de proximitat, qualitat i prestigi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada