dimecres, 22 d’agost del 2018

Santa Maria Gloriosa dei Frari














La Basílica de Santa Maria Gloriosa dei Frari, normalment anomenada Església dei Frari (Església dels Frares), és una de les esglésies més grans de Venècia i té l'estatus de basílica menor des del 13 de gener de 1926.1 Es troba al Camp dei Frari, al cor del sestiere de Sant Pol. La ciutat està dedicada a l'Assumpció de Maria.
Els franciscans van obtenir terra per a erigir una església a 1250, però l'edifici no es va acabar fins 1338. De forma gairebé immediata es van emprendre els treballs per reemplaçar-lo per un més gran, l'església actual, que va portar gairebé un segle construir i es va acabar a mitjans del segle XV. El campanile (acabat en 1396) mesura 83 metres i és el segon més alt de la ciutat després del campanile de Sant Marc.
La imponent església està construïda en maó en estil gòtic. Com en moltes esglésies venecianes, l'exterior és bastant simple. L'interior conté l'única reixa del cor que segueix al seu lloc a Venècia; data de 1475 i està esculpida. El cor data de 1468 i presenta tres graderies de bancs, tallats amb baix relleus.

(imatge A.S.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada